Földhasználóknak ajánljuk

Milyen előnyei vannak a Vadkár kalkulátornak az Ön gazdaságában?

Lehet, hogy Ön olyan helyen gazdálkodik, hogy naponta szembesül a vad által okozott kártétellel. Egészen biztosan elgondolkodott már rajta, hogy mekkora az a kártétel, ami Önt érte? Természetes, hogy, szeretné ha a kárát megtérítenék és ezért megkeresi a helyi vadászatra jogosultat. Kéri, hogy a kár értékét fizessék ki. Az egyik első kérdés a vadászok részéről az, hogy mekkora a kár, mennyi az értéke?

Ránézésre megbecsülni ezt rendkívül nehéz. Ha ki is mennek közösen a vadászokkal terepszemlére, legtöbb esetben ott is csak a találgatás megy a kár értékével kapcsolatban. Ön vélelmez egy bizonyos kárértéket, amire a vadászok vélhetően egy jóval kisebb értéket mondanak válaszul, és elindul az alkudozás. A végén mindenki becsapva érzi magát egy kicsit. A peres út megoldás lehet, de sok költséggel és még több idővel jár. És garantáltan elmérgesíti a helyzetet. Vége a jó kapcsolatnak.

Lehet persze szakértőt is hívni, azonban ebben az esetben Önnek meg kell előlegezni a szakértői díjat, ami adott esetben elég magas is lehet. A szakértői díj végső viselése függ az egyezségi ajánlat és a szakértői megállapítás viszonyától. Egy indokolatlanul magas igény esetén az összes költség Önt terhelheti.

Gyakran előfordul, hogy a kár értéke alacsonyabb, mint maga a szakértői díj. Ebben az esetben majdnem felesleges volt kihívni a szakértőt, kellemetlen helyzetet teremt mindenkinek. Sokkal jobb lett volna korábban egyezségre jutni.

A Vadkár kalkulátor ilyen esetekben a leginkább kézenfekvő, gyors és pontos megoldást kínálja.

A szakértői díj töredékéért a vadászatra jogosulttal közösen azonnal, és ami fontos, szakszerűen és pontosan mérhetik fel a vad által károsított táblákat. Akár a helyszínen azonnal forintra pontosan tudni fogják a kártérítés összegét, és kinyomtatható megállapodásban azonnal rögzíthetik is az egyezség tényét. Nincs többé vélekedés, saccolás, alkudozás. A számok nem hazudnak.

A hosszú és jó kapcsolat titka a pontos elszámolás, ehhez ad segítséget a Vadkár kalkulátor.

Önnek ajánljuk a kalkulátort, ha:

  • azonnal tudni akarja az Önt ért vadkár mennyiségét, értékét
  • van készség mindkét fél részéről a hivatalos eljáráson kívüli egyezségre
  • nem akar feleslegesen szakértőt hívni
  • alacsony a kár értéke, többe kerülne szakértőt hívni, mint a kártérítés összege
© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO